Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Huren in Rotterdam Noord – In de Stad tipt

11 januari 2018

Rotterdam Noord is bij uitstek de meest karakteristieke buurt van Rotterdam. Het ruime aanbod aan vooroorlogse koop- en huurwoningen geeft de buurt een sfeervolle lading en maakt dat men hier graag woont. Ook het levendige straatleven en de vele kleine festivals in deze buurt dragen bij aan de populariteit van de wijk. Als aanhuurmakelaar in Rotterdam geven we je graag inzicht in de – volgens ons – beste wijken om te huren in Rotterdam Noord.

Huren in Rotterdam –  het Oude Noorden

Een dorps karakter in de grote stad: dat is wat het Oude Noorden in Rotterdam is. Deze oude volkswijk is rijk aan prachtige architectuur en sinds jaar en dag een geliefde plek waar Rotterdammers graag een koop- of huurhuis bemachtigen. In dit deel van Rotterdam waan je je in een vindingrijke omgeving vol bijzondere winkels, eetgelegenheden, festivals en evenementen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Bertmans voor een kostelijke lunch of hop langs Lof der Zoetheid voor lekkere zoetigheden. In de zomer is het Noorderplein de place to be voor leuke evenementen en festivals. Van foodtrucks afstruinen op Rrrollend Rotterdam tot lekker jazzen tijdens Noord Zie Jazz.

Ben jij op zoek naar een koopwoning in het Oude Noorden van Rotterdam? Check dan ons woonproject De Bakkerij: unieke koopwoningen midden in onze bruisende stad!

afbeelding van de bovenste etage van De Bakkerij, voor wanneer je wil huren in RotterdamSfeerimpressie van de Bakkerij, wanneer je wil huren in RotterdamSfeerimpressie van de Bakkerij, wanneer je wil huren in RotterdamSfeerimpressie van de Bakkerij, wanneer je wil huren in Rotterdam

Kindvriendelijk huren in Rotterdam – het Liskwartier

Een van de meest kindvriendelijke buurten om te wonen in Rotterdam is het Liskwartier. In deze speelse wijk worden vaak activiteiten voor kinderen georganiseerd.  Ook krioelt het er van gezellige en sfeervolle zaakjes. Ergens verscholen in het Liskwartier zit bijvoorbeeld Mevrouw Meijer: een heerlijk dorpsrestaurant waar je de hele avond goed zit en smaakvolle gerechten kunt verorberen. Bij Brasserie Tines schuif je aan voor een  broodje en bij Cafe Bar Ollie dans en drink je the night away!

Ga huren in Rotterdam – Blijdorp

De wijk Blijdorp is voor niet Rotterdammers veelal bekend om de grootste Europese dierentuin die hier gevestigd is: Diergaarde Blijdorp. Toch heeft dit deel van Rotterdam een hoop meer te bieden. Blijdorp is een prettige wijk wanneer je wil huren in Rotterdam. Met de prestigieuze singels en de rustige straatjes vind je in Blijdorp rust, ontspanning, maar zeker ook vertier. Want naast dat je hier fijn kunt wandelen door de groene wijken, kun je heerlijk vertoeven in het idyllische Vroesenpark. Scoor in Blijdorp een authentieke pizza bij La Pizza Noord of drink een gezellige borrel bij Café Blij en laat je overtuigen van de kracht van deze mooie wijk.

Wil je meer weten over de verschillende wijken in Rotterdam? Lees dan ook onze blog over waarom je wil huren in Rotterdam Zuid!

Ook interessant: