Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Soetendaalseweg, Rotterdam Noord
De Bakkerij

De Bakkerij

Oud medewerkers van de Bakkersfabriek in het Oude Noorden wisten het honderd jaar geleden al, Rotterdam is mooi! Aan de bekende Soetendaalseweg  werd in 1900 de bouw van “De Bakkerij” voltooid. Een ambachtelijke fabriek waar hard werd gewerkt aan de productie van bakkersbenodigdheden.

De tijd lijkt hier sindsdien te hebben stilgestaan: betonnen muren, houten balken en stalen bielzen geven de plek een robuust karakter. Het industriële gebouw staat inmiddels leeg, maar heeft alle eigenschappen van uniek wonen anno 2017. Daarom wordt er medio september gestart het unieke nieuwe woonproject “De Bakkerij”:    5 luxe lofts in een voormalig Bakkersfabriek.

 

Wonen in een custom made loft

Als nieuwe bewoner van De Bakkerij word je eigenaar van een “custom made loft”. Dit betekent dat je de mogelijkheid krijgt om de woning volledig naar eigen wens in te richten. Leuk detail? Bij aankoop van een appartement zit 40 uur van een ervaren binnenhuisarchitect inbegrepen. Deze helpt jou met het indelen van jouw droomwoning!

Uitvoerder In de Stad zal de fabriek in oude staat herstellen en daarbij de authenticiteit en het karakter behouden. Aan de binnenkant van het pand wordt zo min mogelijk gedaan, op deze manier krijg je de mogelijkheid om naar eigen smaak, in eigen tempo en met eigen budget je ideale woning te creëren. Een hele grote woonkamer, of toch liever een extra slaapkamer? Alles kan. De casco woning wordt omgetoverd tot jouw droom loft.

 

Rotterdam Noord

De Bakkerij is gevestigd aan de Soetendaalseweg in Rotterdam Noord. De populaire wijk staat bekend om zijn kleurrijke mozaïek van nationaliteiten, vooroorlogse panden, stadsgroen en horecahotsports. Hier ervaren bewoners een dorpsgevoel midden in een metropolische stad waar uitvalswegen, het Rotterdamse centrum en 24/7 vermaak binnen handbereik zijn.