Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Huurhuis in Rotterdam upgraden? Dit zijn de interieurtrends van deze lente!

28 februari 2019

Waar we tien jaar geleden in februari nog de schaatsen uit het vet haalden voor een rondje natuurijs, hebben we de afgelopen twee weken volop kunnen genieten van een heerlijke lentezon. De zonnestralen, fijne temperaturen en fluitende vogeltjes laten onze winterdip als sneeuw voor de zon verdwijnen. Letterlijk! Hoe je dit heerlijke lentegevoel vasthoudt, nu het de komende dagen weer licht dreigt te regenen? Door je huurhuis in Rotterdam aan te pakken én klaar te stomen voor de warme seizoenen! Wanna shine? Dat doe je met deze lente-interieurtrends van 2019.

De trendkleuren van de warme seizoenen

Dit jaar gaat het er niet per se om in welke kleur je je huurhuis in Rotterdam verft. De trend is om jouw gekozen kleur volledig door te voeren in je interieur. Ga jij voor een klassieke oudroze muur? Kies dan voor de rest van je interieur tinten uit dezelfde kleurgroep. Let op: het draait wel om het vinden van de juiste balans. Dus ruil niet overenthousiast ál je meubels in voor een roze exemplaar, maar houd het subtiel. Kleuren die we naar verwachting in 2019 veel gaan zien zijn – naast pasteltinten als oudroze – beigetinten, okergeel, en wijnrood.

Marmer en natuursteen om je huurhuis in Rotterdam te upgraden

Het materiaal van je meubels en accessoires doet een hoop voor de uitstraling van je huis. Marmer werd een tijd geleden al geïntroduceerd in veel huiskamers en dit jaar zien we daar een genuanceerde versie van. Waar we voorheen massaal kozen voor de grijs-witte versie, is marmer in een warme aardetint nu de ultieme trend. Je huurhuis in Rotterdam wordt echt helemaal instagrammable door marmer te combineren met hippe materialen als natuursteen en beton ciré.

Multifunctionele en duurzame meubels

Dat het in februari al prachtig weer is, heeft natuurlijk een oorzaak. Het klimaat verandert en daar hebben we allemaal schuld aan. Gelukkig zien we steeds vaker in dat hier wat aan gedaan moet worden. Zo ook in ons interieur: duurzame, vintage meubels zijn een ware trend. En omdat onze huizen ook steeds duurder worden en er vaak minder ruimte is, neigen we meer naar multifunctionele meubels. Duurzame, natuurlijke spullen creëren daarnaast een oase van rust in huis. Heerlijk!

Met deze kleine greep uit een boel interieurtrends weet je zeker dat je er dit jaar trendy bij zit! Staat er bij jou een voorjaarsschoonmaak op de planning, voordat je je interieur omgooit? Met deze tips laat je je huurhuis in Rotterdam zo weer blinken.

Geschreven door:

Keidy

Deel dit artikel op:

Ook interessant: