Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Wij zijn In de Stad

In de Stad is de verzamelnaam van In de Stad Aanhuurmakelaars en Droomhuis In de Stad. In de Stad richt zich hierdoor op het gehele traject van iedere woningzoekende. Van beginnend huurder tot je eigen Droomhuis.

In de Stad Aanhuurmakelaars

Eerlijk is eerlijk, er is een grotere vraag naar woningen dan dat er aanbod is. We begrijpen dat het lastig is om echt te vinden waar je naar op zoek bent. Daarom willen wij met onze ervaring en ons netwerk jou helpen en deze last overnemen. Wij gaan namelijk voor jou op zoek naar een woning die aan jou woonwensen voldoet!

Of dit nu een gezellige kamer is, waar je faciliteiten deelt met medebewoners, een eigen appartement met leuk uitzicht op de Maas, of een ruime woning om samen te wonen met vrienden, vriendinnen of familie midden in het centrum, of dichtbij verschillende uitvalswegen, wij gaan op zoek en laten jou natuurlijk zelf beslissen of de zoekresultaten in jouw straatje passen. Zowel in als buiten de stad gaan wij op zoek, plannen we bezichtigingen in en bemiddelen wij namens jou bij eigenaren.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om zelf op zoek te gaan en ons te laten weten voor welke woning je in aanmerking wilt komen. Ook dan dragen wij zorg voor de verdere procedure.

In de Stad Aanhuurmakelaars heeft een jong team met gedreven, vriendelijke en begripvolle medewerkers, die voor jou klaar staan in de zoektocht naar een eigen plekje in Rotterdam en omstreken.

Droomhuis In de Stad

De naam zegt het al, wij ontwikkelen Droomhuizen In de Stad! Ben je uitgehuurd en op zoek naar een woning die volledig naar eigen wensen kan worden ingedeeld? Ons team staat klaar om al jou wensen en mogelijkheden te bespreken.

Neem een kijkje onder het kopje “Droomhuis”… de foto’s spreken eigenlijk al voor zich!

Hier kan je ons vinden

Willem Ruyslaan 9
3061 TT, Rotterdam

010 - 20 66 000