Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Tips voor een vlotte verhuizing naar je nieuwe huurwoning in Rotterdam

27 juni 2018

Handige tips om de verhuizing naar je nieuwe huurwoning in Rotterdam vlot te laten verlopen

Na een lange zoektocht naar de perfecte huurwoning in Rotterdam, is het dan eindelijk zover: je gaat verhuizen! Het huurcontract is getekend, de champagne is opengetrokken en de sleutels zijn inmiddels in ontvangst genomen. Niks zo lekker dan een frisse start in je nieuwe maison. Er rest je nu nog één ding: inpakken & wegwezen. Een struggle die eerst overwonnen moet worden, voordat de feestvreugde écht kan beginnen. Hoe je zo’n ellendige verhuizing zo efficiënt mogelijk aanpakt? In de Stad geeft je de drie beste tips, zodat je binnen no-time van je nieuwe huurwoning in Rotterdam kan genieten.

Hulp is meer dan welkom, maar wel met mate

Iedereen die weleens verhuisd is zal het beamen: hulp bij een verhuizing naar een nieuwe huurwoning is noodzakelijk! Tijd om vrienden & familie op te trommelen, want die koelkast of wasmachine wil je niet in je eentje tillen. Toch is het aan te raden om de omvang van de hulptroepen te beperken tot een handjevol vrienden. Je loopt elkaar namelijk al gauw in de weg en dat zorgt alleen maar voor irritaties en tijdsverlies. En dat willen we nu juist voorkomen! Extra tip: zorg goed voor je hulpkrachten. Regel een goede lunch, een koude dorstlesser en geef ze meermaals een dankbare glimlach. Mocht je ooit weer naar een andere huurwoning in Rotterdam verkassen, weet je zeker dat je ze nog eens kunt vragen.

Investeer in een goed verhuisbedrijf

Was je eigenlijk van plan om kosten te besparen en de verhuizing alleen met (onervaren) vrienden en familie op te lossen? Dat is geen puik plan. Als je je splinternieuwe huurwoning in Rotterdam zo snel mogelijk en zonder kleerscheuren wil betrekken, heb je vakmanschap nodig. Een goed verhuisbedrijf helpt niet alleen met sjouwen, maar weet ook precies hoe ze een verhuizing zorgvuldig én efficiënt moeten aanpakken! Dit bespaart je gegarandeerd tijd en kopzorgen.

Maak een doos met spullen voor de eerste dag

Na een hoop zweten en ploegen zit de verhuizing er dan eindelijk op. Op de eerste dag in je nieuwe huurwoning in Rotterdam is het logisch dat je bekaf bent. Grote kans dat je absoluut geen zin hebt om de verhuisdozen door te spitten op zoek naar je tandenborstel, wc-rol of pyjama. Daarom doe je er verstandig aan om op voorhand al een doos of koffer klaar te zetten met de spullen die je nodig hebt op je eerste dag. Zo kun je deze dag bijkomen van al het gesjouw en je daarna rustig klaarmaken voor het inrichten van je nieuwe huurwoning in Rotterdam.

Ga jij binnenkort verhuizen naar een van de gezellige wijken in Rotterdam? Lees dan alvast de nieuwe hotspots van je Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid of Rotterdam West in onze blogs.

Ook interessant: