Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Rotterdam Zuid heeft het!

4 december 2017

Het Algemeen Dagblad publiceerde onlangs een artikel met daarin de highlights die wonen op Rotterdam Zuid steeds aantrekkelijker maken. Rotterdammers én niet Rotterdammers huren of kopen hier steeds vaker een huurwoning in Rotterdam voor een mooie prijs.

Volgens het AD wordt vooral het huren van een huurwoning in Rotterdam Zuid populairder. Er zijn steeds meer redenen om een huurhuis, appartement of studio te huren in dit deel van Rotterdam. In de Stad zocht voor je uit wat de beste hotspots van Rotterdam Zuid zijn. Zo wordt jij als toekomstige huurder in Rotterdam overtuigd van al het moois dat deze plekken te bieden hebben.

Huurwoning in Rotterdam – De Kop van Zuid

De Kop van Zuid, ook wel het schiereiland van Rotterdam genoemd,is rijk aan prachtige architectuur en sprankelende hoogbouw. Een geliefde plek waar veel mensen hun oog op laten vallen. Niet gek, want wanneer je in de buurt van deze hotspot van Rotterdam woont, omring je jezelf door cultuur én culinaire hoogstandjes. Op de Kop van Zuid proef je immers zowel de èchte Rotterdamse cultuur als de beste Rotterdamse gerechten. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het geliefde Luxortheater of het jazzpodium LantarenVenster. Of ga eens uitgebreid dineren bij Las Palmas. Herman den Blijker schotelt je hier de meest smaakvolle lunch- & dinergerechten voor!

Een huurwoning in Rotterdam op Kop van Zuid

Huurwoning in Rotterdam – Katendrecht

Als woningzoekende ben je niet alleen op zoek naar een huurwoning in Rotterdam dat bij je past, maar ook naar een buurt waar je je thuis voelt. Katendrecht is zo’n wijk waar je als toekomstige huurder in Rotterdam echt eens een kijkje moet nemen. Huur je in deze wijk  een huurhuis, appartement of studio, dan bevind je je midden in een oase aan culinaire hoogstandjes, pittoreske zaken en sfeervolle barretjes. Zo proef je het romantische Frankrijk in Bistrot du Bac of eet je wat de Hollandse pot schaft bij Matroos en het Meisje. Liever wat anders? Waan je dan in een culinair walhalla bij de Fenix Food Factory. Must try op deze toffe locatie: een proeverij van de verschillende biertjes van ‘de Kaapse Brouwers’. Een perfecte opvulling voor een sfeervolle winteravond met familie of vrienden!

Huurwoning in Rotterdam – Afrikaanderwijk

De Afrikaanderwijk in Rotterdam Zuid is een dynamische en kleurrijke woonwijk, waar je op woensdag en zaterdag heerlijk kan struinen over de bekende Afrikaandermarkt. Deze wijk is een opkomende parel in Rotterdam Zuid en maakt het maar wat leuk  om in dit deel van onze Maasstad een huurhuis te bemachtigen. Drink bijvoorbeeld je koffie bij Koffiehandel Pretoria Espressobar, scoor een vegan, gluten- en suikervrije cake bij Sharp Sharp of ga voor de meest authentieke saté langs bij de Saté-Man in het Saté-Lab.

Wil je nog meer hotspots in Rotterdam Zuid ontdekken? Lees dan zeker deze blog van het populaire Rotterdamse platform ‘De buik van Rotterdam’!

Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op!

Geschreven door:

Bob

Deel dit artikel op:

Ook interessant: