Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Huurwoning in Rotterdam zonder tuin? Dit zijn de mooiste binnentuinen!

1 augustus 2019

Woon je in een huurwoning in Rotterdam en heb je niet de mogelijkheid om buiten te zitten? Dan is dat een flink gemis tijdens de zomermaanden. Gelukkig kent Rotterdam een hoop fijne binnentuinen, waar je neerploft om toch te kunnen genieten van een zwoele zomeravond. Deze groene oases van rust in de grijze en drukke binnenstad zijn dé oplossing voor tuinloze Rotterdammers! We zetten de beste Rotterdamse binnentuinen voor je op een rij:

Heerlijke tuin nabij je huurwoning: Café Floor

Woon je middenin het centrum van Rotterdam in een fijne huurwoning? Grote kans dat je geen tuin tot je beschikking hebt. Op een steenworp afstand van de Rotterdamse Schouwburg vind je Café Floor: de ultieme plek om lekker buiten te kunnen zitten, terwijl je geniet van een hapje of een drankje. Pal achter de grote bar vind je namelijk een prachtige stadstuin. In de zomer verplaatst de keuken zich naar de tuin en schuif je aan voor een gezellige BBQ. Bij Floor kun je terecht voor een drankje, lunch en diner met een Spaanse twist!

Mexicaans genieten: Alfredo’s Taqueria

Alfredo’s Taqueria is een Instagramwaardig Mexicaans restaurant gelegen aan de Goudsesingel met – je raadt het al – een heerlijke binnentuin! Je waant je hier in Zuid-Amerikaanse sferen en hoewel je je middenin het centrum bevindt, merk je daar bij Alfredo’s weinig van. Bij Alfredo’s ben je verzekerd van een hoop gezelligheid! Heb jij een huurwoning in Rotterdam nabij de Goudsesingel? Dan moet je hier zeker eens langs wippen!

G&T’s in de tuin van Ballroom

Een huurwoning in Rotterdam nabij de Witte de Withstraat? Wat een geluk! Gelegen op één van de bekendste straten van Rotterdam vind je restaurant Ballroom. Ballroom staat bekend om zijn 100 verschillende gin-tonics, meatballs en laagdrempelige sfeer. Uiteraard kun je ook hier je gin-tonic drinken in een fijne tuin, die zich perfect leent om de hele avond te vertoeven.

Belgisch Biercafé Boudewijn

Heb jij het geluk dat je een woning huurt in de buurt van de Oude Binnenweg? In dit historische straatje bevindt zich Belgisch Biercafé Boudewijn. Deze donkere kroeg – met een warm sfeertje uit België­­­­­­­ – kenmerkt zich door de 24 Belgische bieren van de tap en 200 uit de fles. Schijnt het zonnetje? Dan proost je hier gezellig vanuit de heerlijke binnentuin.

Van binnentuin naar de bar: ontdek in deze blog de beste cocktailbars van Rotterdam!

Geschreven door:

Dagmar

Deel dit artikel op:

Ook interessant: