Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Super de luxe wonen in Rotterdam met een klein budget

18 oktober 2018

Een luxe vibe creëren in huis lijkt voor veel mensen een grote opgave. Niet iedereen heeft namelijk een weelderige woning of genoeg geld voor dure, hippe meubels. Wil jij toch nèt wat meer pracht en praal in huis, zonder te veel uit te geven? Je bereikt het al door te starten met deze eenvoudige stappen. Zo kun je prinsheerlijk wonen in Rotterdam.

The bigger the better

Het hebben van grote accessoires zorgt voor een luxueuze uitstraling in huis. Leg bijvoorbeeld een mooi, groot tapijt neer in je woonkamer. Hoe groter het tapijt, hoe ruimer deze kamer uiteindelijk oogt. Vul dit aan met een grote, gouden spiegel op een van de muren boven een aanzienlijk ruime, mooie chesterfield. Et Voila! Wonen in Rotterdam wordt in één klap een luxueuze bedoeling!

Color up your life!  

De keuze van je kleurenpallet in huis, is bepalend voor hetgeen je wil uitstralen. Een luxe uitstraling gaat vaak gepaard met simpliciteit. Eenvoud in de kleuren die je kiest is dan ook van belang. Om luxe te wonen in Rotterdam, is het belangrijk om niet te werken met schreeuwerige kleuren. Aardetinten daarentegen zijn wél perfect hiervoor. Wil je spelen met hoogte en diepte in je huis? Kies dan voor één eyecatcher in een toffe kleur. Een mooie, bank of kast in een warme kleur doet wonderen!

Arty-farty

Niks straalt meer luxe uit dan een kunstwerk aan de muur. Omdat kunst nogal een dure hobby kan zijn, creëer je doormiddel van een Do-It-Yourself je eigen kunst. Hierdoor komt je ruimte tot leven met jouw eigen persoonlijke touch. Kun je zelf wel een mooi plaatje schieten? Gebruik dan zeker een van je eigen foto’s om aan de muur te hangen. Is dat niet helemaal voor je weggelegd? Schakel dan bijvoorbeeld Pinterest in voor mooi beeld.  Omlijst dit met een mooie, simpele lijst en luxury is yours!

Luxe wonen in Rotterdam? Het kan al met deze accessoires

Een van de belangrijkste dingen is de finishing touch. Want dit brengt echt sfeer in je woning. Verse bloemen zijn hier een voorbeeld van. Haal een groot boeket, of stel zelf er een samen als je groene vingers hebt. Zet ze in een grote vaas op een plek waar ze goed tot hun recht komen. Ook kussens stralen luxe uit. Dus of het nu om je bed of bank gaat, wees niet te zuinig met kussens! Speel met patronen, kleuren en prints. Met deze finishing touch voeg je dat laatste chique tintje toe aan je interieur.

Wil jij op een andere manier geld besparen? Bekijk dan deze blog op onze website!

Geschreven door:

Keidy

Deel dit artikel op:

Ook interessant: