Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Het ultieme kerstgevoel in je woning in Rotterdam

13 december 2018

De decembermaand is bijna op de helft! Dit betekent dat het de hoogste tijd is om jezelf – en je woning in Rotterdam – onder te dompelen in magische kerstsferen. Het neerzetten van een kerstboom is natuurlijk het meest voor de hand liggend, maar niet iedere woning in Rotterdam is groot genoeg om deze kwijt te kunnen. Wat je kunt doen om het kerstgevoel toch aan te wakkeren bij jou thuis? Je leest het hier!

Under the Mistletoe

Geen plek voor een kerstboom? Dan is de mistletoe de perfecte oplossing. Deze dennentak brengt het kerstgevoel naar je woonkamer, maar neemt niet zoveel ruimte in als een hele boom. Ook in deze tak hang je kerstballen, slingers, lichtjes en alles wat je kwijt wil. Hang de mistletoe bijvoorbeeld boven je eettafel, dan heb je direct een goede vibe voor het kersdiner. En zoals de eeuwenoude sage ons vertelt, geef je je geliefde een goede pakkerd under the mistletoe voor een beetje extra geluk in 2019.

Een hippe kerststal voor je woning in Rotterdam

De mistletoe hangt, maar dat dekt nog niet helemaal de kerstlading. Een kerststal neerzetten kan wat oubollig klinken, maar is tegenwoordig niet persé meer aan de orde. De winkels staan namelijk vol met moderne, hippe versies. Zo kies je bijvoorbeeld voor een tof houten exemplaar. Deze kun je gemakkelijk kwijt op een lage kast of op je tv-meubel en neemt daarmee niet te veel ruimte in beslag. Leg voor een extra kerstvibe je kerstcadeautjes tussen de drie Koningen, de ezels en het kribbetje. Niet genoeg cadeautjes ingeslagen? Pak dan oude schoenendozen in voor een extra gezellig zicht.

Led it snow!

Tijdens de donkere dagen rond kerst, kunnen we wel wat verlichting gebruiken. In huis zorgt dat niet alleen voor warmte en gezelligheid, het creëert ook een ultiem kerstgevoel. Dat er geen ruimte is voor een kerstboom, betekent dan ook niet dat de kerstlichtjes moeten ontbreken. In tegendeel! Kaarsen, kandelaars en waxinelichtjes zijn niet te missen voor een kerstige sfeer. Ook de lichtslingers die je normaal in je boom hangt, decoreer je eenvoudig in en om het huis!

Wil je meer tips voor het inrichten van een kleine woning? Eerder schreven we een blog met tips over het inrichtingen van een klein appartement. Je lees het hier!

 

Geschreven door:

Keidy

Deel dit artikel op:

Ook interessant: