Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Dit zijn dé herfsttrends van 2019 voor jouw huurwoning

12 september 2019

Nog even en het is weer zo ver: de herfst!  De blaadjes vallen langzaam maar zeker van de bomen en de temperatuur is alweer flink wat graden gedaald. De zomerse kleuren worden ingeruild voor de warme, herfstige tinten. En wat is er nu fijner dan je interieur om te gooien tijdens de seizoenswisselingen? Wij helpen je een handje om je huurwoning om te toveren tot een gezellig stulpje volgens de herfsttrends van 2019.

Round ’n round

Ronde tafels, ronde kleden, ronde spiegels en ronde poefjes… Ronde vormen zien we steeds vaker terug in huis.  Deze vorm maakt je interieur zacht en geeft het een toegankelijke uitstraling. Door ronde vormen te combineren met strakke lijnen – vloerkleden en plankjes aan de muur bijvoorbeeld – creëer je een speels effect in je huurwoning. Op de plankjes aan de muur kun je bijvoorbeeld herfstige schilderijtjes en ornamenten in herfststijl zetten. Zo creëer je een nóg gezelliger herfststulpje. Daarnaast zijn ronde vormen heel makkelijk door te voeren in accessoires. Denk bijvoorbeeld aan ronde kaarsen, kleedjes en kussentjes: items die natuurlijk niet kunnen ontbreken in de herfst!

Into the Urban Jungle

Urban Jungle staat in het teken van véél groen. En bij groen denk je natuurlijk aan planten. Een varen of klimop in je huurwoning is dan ook onmisbaar in deze trend. Maar niet alleen in potjes is deze trend door te voeren: ook door een getekende print in het behang of in de vorm van een kaars of kussentje op de bank. Wil je je helemaal onderdompelen in een Urban Jungle? Werk het interieur dan af met lichte aardetinten als poeder- en zandtinten. Deze trend is perfect voor wanneer je stiekem toch niet wilt toegeven aan de herfst en de summer vibe nog in je huurwoning wil houden.

Natuur in jouw huurwoning

Grijs, bruin, zwart en wit worden vaak gezien als standaardkleuren. Grote kans dat je minimaal één van deze kleuren op de muur of in het interieur van je huurwoning hebt. Om je interieur een boost te geven, combineer je deze tinten met de herfstkleuren okergeel, terracotta of bordeaux. Qua materialen doen hout en wol het goed deze herfst. Een robuuste houten tafel staat bijvoorbeeld ontzettend mooi bij een grijze muur. Houd je ervan om creatief bezig te zijn? Trek de breinaalden dan maar uit de kast! Grove, gebreide kleden zijn namelijk hét populaire item deze herfst.

Op zoek naar nog meer handige tips voor jouw huurwoning in Rotterdam? Bekijk onze blogs op de website!

Geschreven door:

Lilian

Deel dit artikel op:

Ook interessant: