Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Huurwoning in Rotterdam? Tips voor een getaway in eigen stad!

1 april 2019

Wanneer je tekent voor een huurwoning in Rotterdam, weet je zeker dat je tekent voor een bruisend stadsleven. In onze Maasstad is immers altijd wat te doen en te beleven! Waar je je ook bevindt, op de hoek van iedere straat vind je van ’s ochtends tot ’s avonds gezelligheid. Nee, in Rotterdam is er never a dull moment. Toch willen zelfs rasechte stadsfanaten de grote stad soms ontvluchten en verlangen zij naar rust en kalmte. Gelukkig zijn er in en nabij Rotterdam een hoop verborgen pareltjes, waar iedereen zich heerlijk kan terugtrekken. Je moet deze mini-getaways alleen even weten te vinden.

Het Kralingse bos

Deze groene plek is wellicht niet direct een hidden gem, maar dat is niet zonder reden. Het Kralingse bos is bij uitstek de fijnste plek om aan de drukte te ontsnappen. Waar je huurwoning in Rotterdam ook staat, een tripje naar het Kralingse bos is altijd een goed idee. In het hart van het Kralingse bos vind je de Schone Lei; deze brasserie is gevestigd in het karakteristieke Minang Kabauhuis aan de noordoever van de Kralingse plas. Na een goede boswandeling of een rondje plas, plof je hier neer voor een lekker bakkie of een heerlijke lunch.

Eiland van Brienenoord

Het eiland van Brienenoord is een prachtig natuureiland waar je verzekerd bent van bos, groen, open wateren en rust. Gek genoeg ligt het mooiste stukje eiland pal onder de altijd drukke Brienenoordbrug. En hoewel het verkeer hier nooit lijkt op te houden, ervaar je op een paar meter afstand intense rust. Als je geluk hebt kom je hier zelfs tamme Schotse Hooglanders tegen. De perfecte mini-getaway als je je huurwoning in Rotterdam voor even wilt ontvluchten!

Het Verborgen strand van Heijplaat

Goed verstopt in de Rotterdamse haven vind je het verborgen strand van Heijplaat. Dit rivierstrandje ligt zo goed verborgen dat zelfs een hoop Rotterdammers het niet kennen! Alleen al de weg naar het strand is de moeite waard en laat je de drukte van de stad direct vergeten. Je wandelt of fietst namelijk langs prachtige bomen, struiken, dorpse huisjes en onbestrate paadjes. Eenmaal aangekomen op het strand heb je een prachtig uitzicht over de vrachtschepen in de Maas en de stad Rotterdam.

Geschreven door:

Dagmar

Deel dit artikel op:

Ook interessant: