Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Shake it off: de beste cocktails van Rotterdam vind je hier

7 juni 2019

We kennen het allemaal: de hele week studeren of de vele deadlines op werk die ons doen verlangen naar meer vertier! Gelukkig staat er deze week een extra lang weekend voor de deur. Als kers op de taart wordt het óók nog eens heerlijk weer! Reden genoeg om te proosten met goede cocktails op één van de vele terrassen die Rotterdam rijk is. Waar je precies moet zijn? Dat vertellen we je hier:

Places to be voor cocktails

In Rotterdam vind je genoeg leuke cocktailbars, waar je niet alleen aanschuift voor de fijne smaakbeleving, maar ook voor de mooie presentatie van de drankjes. Wist je dat je in Rotterdam niet per se in het centrum hoeft te zijn om een leuke avond te hebben? Er zijn een hoop hippe wijken in opkomst waar je gegarandeerd een toffe avond hebt. Lees bijvoorbeeld eens onze blogs over Rotterdam Noord, Rotterdam West óf Rotterdam Zuid!

Café Rose Rouge

Deze cocktailbar is een lust voor het oog! Gelegen in Rotterdam Noord vind je het roze cocktailwalhalla Rose Rouge. Hier drink je bijzondere cocktails die je in geen enkele andere zaak op de kaart vindt. Ga bijvoorbeeld voor de signature cocktail ‘Rose Rouge’ of waan je voor even op een zonnig vakantieoord met de ‘The Holiday’ cocktail. Wil je zelf de barman uithangen? Dan stel je hier gewoon je eigen mix samen.  Hoe leuk!

Amehoela

Op de Mauritsweg 33 vind je Amehoela in het prachtige pand waar voorheen Bootleg DJ cafe gevestigd was. Bij deze neo- tiki bar geniet je van heerlijke cocktails in gezellige tropische glazen. Wil jij eerst even een bodempje leggen voordat je aan het drinken slaat? Dat kan bij Amehoela maar al te goed met heerlijke tropical streetfood. Maken de cocktails je lekker los in de heupen? Dan verplaats je je bij Amehoela gewoon naar de dansvloer! Als je niet beter weet, lijkt het net of je een avondje op de Caribbean bent!

DR.

De DR. is hét geheim van Rotterdam. Bij deze geheime cocktailbar word je behandeld als patiënt en krijg je de beste zorg om van een bijzondere avond te genieten. De huisregels bij DR. zijn simpel: telefoon gebruik wordt niet gewaardeerd en je moet iedereen behandelen zoals jijzelf ook behandeld wilt worden. Het onderscheidend vermogen van deze bar? De locatie is onbekend en krijg je pas te horen als je met de dokter hebt gebeld voor een afspraak. Call them!

Geschreven door:

Lilian

Deel dit artikel op:

Ook interessant: