Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Tips voor een zonnig paasweekend in Rotterdam

18 april 2019

Nederland viert feest! Niet alleen omdat Pasen om de hoek staat, maar vooral omdat het zomers warm wordt. Met vier warme vrije dagen in het vooruitzicht kunnen we ervan uitgaan dat menig Rotterdammer zijn huurwoning in Rotterdam verlaat. Wat je dit weekend allemaal kunt ondernemen in onze stad? We zetten het voor je op een rij:

Start festivalseizoen

Het paasweekend is ieder jaar weer hét startsein van het festivalseizoen. In het zuiden van het land werd jaren geleden niet voor niets het paasfestival Paaspop gelanceerd. Ook in Rotterdam trappen we het seizoen af met een paar leuke festivals. Bij Blijdorp x De Doelen dans je tot de zon weer opkomt en tijdens Motel Mozaïque struin je in de binnenstad langs verschillende, alternatieve optredens. Met een heerlijk zonnetje in het vooruitzicht belooft het een echt Rotterdams feestje te worden!

Paasbrunch buiten de deur

Zie je het dit jaar niet zitten om uren te spenderen aan een home-made paasontbijt? Of ligt je keuken nog aan diggelen omdat je nieuwe huurwoning in Rotterdam nog niet klaar is? Ga er dan lekker op uit en laat je verwennen door een van de Rotterdamse hotspots met een goedgevulde paasbrunch! Zo schuif je op tweede paasdag aan bij Juffrouw van Zanten, Croos of Stroom. Hier neem je je hele familie gezellig mee naar toe, inclusief neefjes en nichtjes. Deze spots hebben namelijk extra aan de kleintjes gedacht! Voor wie er zonder kinderen op uit gaat, kan op tweede paasdag naar SS Rotterdam of Gusto.

Paaseieren zoeken

Pasen is niet compleet zonder de zoektocht naar paaseieren. Bij Plaswijckpark kun je op eerste en tweede paasdag op zoek naar verschillende eitjes. Hoe leuk is het als de gevonden eieren ook nog eens iets opleveren! BRAM’S Gourmet Frites verstopt dit jaar tientallen gekleurde eieren rondom ieder filiaal. Wie haar mandje met eitjes inlevert, krijgt een gratis puntzak patat cadeau. Wil je de hele familie trakteren op een lekker patatje? Ga  dan extra goed op zoek naar The Golden Egg. Die is bij inlevering goed voor maar liefst vier puntzakken.

Wat je dit weekend ook gaat doen, wij wensen je een hele fijne Pasen.

Geschreven door:

Karlijn

Deel dit artikel op:

Ook interessant: