Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Zo richt je de badkamer in je huurwoning efficiënt en gezellig in!

29 augustus 2019

Van het stylen van je haar tot het poetsen van je tanden en een ontspannende douche na een lange werkdag: je spendeert aardig wat uurtjes in je badkamer. Daarom verdient deze ruimte in je huurwoning de nodige liefde en aandacht. Toch is het knap lastig, gezien huurwoningen geen grote aanpassingen toestaan. Gelukkig hebben wij een aantal tips voor je verzameld waarmee je de badkamer zo efficiënt en sfeervol in kunt richten!

Opbergruimte in de badkamer

Alright, alright. De badkamer is misschien niet de meest sexy ruimte in je huurwoning. Daarnaast ontbreekt het ook nog weleens aan opbergruimte. Ikea has the solution to all your storage issues:

 1. De opberger voor boven het toilet
  Dit meubel is ideaal voor toiletpapier, schoonmaakmiddelen en andere spulletjes die je niet makkelijk kwijt kunt. Naast het feit dat dit kastje amper ruimte inneemt (want: je plaatst het gemakkelijk achter het toilet), zet je ‘m ook nog eens binnen no time in elkaar. En dat zonder te boren. Een echte win-win!
 2. Het systeem achter de wasmachine
  Staat jouw wasmachine in de badkamer? Dan is het heel fijn om extra ruimte te creëren door middel van dit rek! Je installeert het gemakkelijk achter de wasmachine en voor je het weet heb je een extra plank voor – bijvoorbeeld – je wasmiddelen en baddoeken.
 3. De kast om de hoek op te vullen
  Naast al die handige badkamer essentials is het natuurlijk ook prettig als je je verzorgingsproducten kwijt kunt. Met dit smalle rekje creëer je net dat beetje space dat nodig is om alle spullen een plekje te geven.

Little green friends

Planten zorgen voor ontspanning en maken van de badkamer in jouw huurwoning je eigen spa. Hoe heerlijk voelt het om je lichaam te verzorgen terwijl je voor je gevoel middenin de natuur staat? Tegenwoordig kun je gelukkig volledig losgaan in de winkel, want planten zijn er in alle maten en soorten! Wil je weten welke planten het zeker weten uithouden in deze vochtige ruimte? Kijk dan hier!

Decorate that room

Om je badkamer écht op te leuken zijn accessoires onmisbaar. Wat dacht je van deze essentials? Spice up the game!

 1. Een badkamerkleed: Het is een kleine toevoeging, maar het tovert je badkamer om tot een knusse plek. Start je zoektocht naar een mooi kleed en je eerste stap is gezet!
 2. Het douchegordijn: Om je douche te splitsen van de badkamer kun je natuurlijk een douchewand neerzetten, maar douchegordijnen komen tegenwoordig in superleuke printjes! Zoek een mooi douchegordijn dat past bij je nieuwe badkamerinrichting.
 3. Speur woonwebsites af: Dit is het leukste deel van het vinden van trendy badkameraccessoires. Zwijmel weg bij de prachtige accessoires van WestWing, Wonen met Lef of MADE.

Op zoek naar nog meer handige tips voor je huurwoning in Rotterdam? Bekijk onze blogs op de website!

Geschreven door:

Alyssa

Deel dit artikel op:

Ook interessant: