Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Huurwoning in Rotterdam mét balkon? Met deze tips maak je er een gezellige boel van

20 juni 2019

Summer is coming! Het blijft steeds langer licht en de temperaturen zijn ook in de avond steeds aangenamer. Tijd voor meer ontbijtjes en borrels op je Rotterdamse balkon. Ziet jouw balkon er nog een beetje pips uit door de koude maanden? Dan wordt het tijd om er wat aan te doen! Start nu met onderstaande tips, zodat je geen zonnestraal hoeft te missen!

Een goede basis is het halve werk

De meeste balkons zijn gemaakt van beton, waardoor het lastig kan zijn om er iets moois van te maken. Wil je af van die betonlook? Vlonders zijn hiervoor de ultieme oplossing. Vlonders ogen niet alleen een stuk gezelliger, maar maken ook dat je je balkon kunt betreden met blote voeten zonder dat ze zwart worden. Je kunt kiezen voor de kunststof variant in een chique lichtgrijze kleur of een simpel hout kliksysteem. Wil je het echt anders aanpakken? Dan kun je ook gewoon ­kunstgras neerleggen! Het leggen van een mooie ondergrond op je balkon zorgt voor een warm gevoel en een aantrekkelijke uitstraling van je huurwoning. De basis is gelegd!

Fijne plekjes creëren op je balkon in Rotterdam

Nu de vloer ligt, is het tijd om na te denken over de zitplekken op je balkon. Voor kleine balkons is het al snel lastig om een comfortabel meubel te vinden. Ga bij een klein balkon voor een bistro setje dat je makkelijk kunt opklappen, grote kussens en fatboys waar je in kunt neerploffen of regel een comfy hangmat waar jij de warme dagen in wegdroomt. Al deze mogelijkheden nemen weinig ruimte in beslag en zijn daarmee ideaal voor jouw huurwoning in Rotterdam. Ook de balkon barretjes die je aan de reling hangt, zijn erg populair. Ze zijn compact en je kunt er je hapje en drankje makkelijk op kwijt.

Finishing Touch

Hoe zorg je voor een gezellig buitenstekje nu al je meubels staan? Planten, lampjes, kaarsjes en kussentjes zijn het antwoord. Haal bijvoorbeeld een snoer met lampjes, gekleurde kussentjes van Westwing en een hoop wilde planten in huis om je balkon te transformeren tot urban jungle.

Op zoek naar nog meer handige tips voor je huurwoning in Rotterdam? Bekijk onze blogs op de website!

Geschreven door:

Dagmar

Deel dit artikel op:

Ook interessant: