Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Zo maak jij je huurwoning in Rotterdam Halloween-proof

31 oktober 2018

Vandaag vindt het meest bloedstollende feest ooit weer plaats: Halloween! Deze Amerikaanse feestdag is de afgelopen jaren in Nederland steeds populairder geworden. Zo kiezen veel mensen ervoor om thuis een feestje te geven en organiseren verschillende uitgaansgelegenheden evenementen. Iedereen gaat dan natuurlijk verkleed in de meest angstaanjagende outfits. Hoe zorg jij ervoor dat buren met een grote boog om je huurwoning in Rotterdam lopen en je vrienden eigenlijk niet aan durven te bellen? Wij helpen je op weg!

Een goed begin is het halve werk

Wil je je bezoekers direct de stuipen op het lijf jagen? Zorg dan dat de voordeur van je huurwoning in Rotterdam er lekker bloederig uitziet. Leg een nep (uiteraard) lijk voor de deur, laat bloedsporen achter met tomatenketchup en hang een fake lichaamsdeel uit je brievenbus. Wedden dat je vrienden eigenlijk al niet meer durven?

Stairway to hell

Voor wie toch genoeg moed heeft verzameld om naar binnen te gaan, begint de pret pas echt. Hang je gang bijvoorbeeld vol met nep spinnenwebben. Zo vol, dat je gasten zich een weg naar binnen moeten banen. Zorg ervoor dat het pikkedonker is en leg wat obstakels op de vloer. Vind je het niet erg om achteraf te moeten schrobben? Gebruik dan slijm waar je gasten zich doorheen moeten wurmen. Wil je deze stairway to hell een extra schrikbarend effect geven? Zet dan bloedstollende muziek aan!

Creëer de engste huurwoning van Rotterdam!

Heb je nog wat oude barbies of poppen op zolder liggen? Mooi. Deze zijn perfect om je woonkamer mee te versieren. Verwijder hier en daar een been, arm of oog van deze plastic wezens en doop ze in een emmer met nep bloed (of trek de ketchupfles nog een keer tevoorschijn). De verwijderde lichaamsdelen kan je overigens weer hergebruiken door ze te verzamelen in een vaas.

Wil je er écht helemaal voor gaan, huur dan een rookmachine voor een special effect of vraag je ouders om als gemaskerde horrorclowns te fungeren in je eigen hounted house. Verstop ze bijvoorbeeld in de kast en laat ze onverwachts tevoorschijn komen, om je vrienden de stuipen op het lijf te jagen. Met al deze tips weet je zeker dat jouw woning de engste huurwoning van Rotterdam wordt!

Geschreven door:

Bart

Deel dit artikel op:

Ook interessant: