Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Je huurwoning spotgoedkoop inrichten doe je zo

20 mei 2019

Het is zover: je hebt je sleutel van je gloednieuwe huurwoning in ontvangst genomen en nu is het tijd om de boel te gaan inrichten. Bij het inrichten van een huurwoning denk je al gauw aan torenhoge kosten. Een bank, een tafel, een vloerkleed en een kledingkast: het kost je klauwen met geld. Tenminste, dat denken we. Hoe maken we het betaalbaar?

Je kent het wel.. je familie of vrienden inschakelen in de hoop dat zij een leuk kastje of een goede wasmachine kunnen missen voor jouw nieuwe huurwoning. Heb je niet alles bij elkaar kunnen sprokkelen en wil je toch zelf wat aanschaffen voor een minimaal budget? Dan is een rondje kringloop voor jou de oplossing! Wij geven je wat tips om een middagje efficiënt te gaan vintage hunten!

Tips voor de kringloop

 1. Ga vooral met een open mind de kringloop in. Het is altijd een verrassing wat je hier tegenkomt. Je kan wel zoeken naar een bepaald item, maar het beeld van die ene stoel waar je al jaren over droomt, kun je beter laten varen. Grote kans dat je die niet ziet staan en daardoor een ander juweeltje voor jouw huurwoning over het hoofd ziet!
 2. Maak niet één rondje, maar loop de winkel op je gemak een paar keer door. Er staan zoveel spullen, dat je de helft over het hoofd ziet. Het zou zonde zijn als je net dat prachtige lampje voorbijloopt die precies op jouw nachtkastje past!
 3. Is de kleur van die houten kast niet precies waar je naar op zoek was? Geen zorgen! Met een likje verf geef je jouw eigen draai eraan. Oude meubels zijn tegenwoordig hip en hebben veel karakter. De mogelijkheden met vintage spullen zijn eindeloos zolang je je creativiteit de vrije loop laat.

Vier kringloopwinkels in Rotterdam om helemaal in op te gaan

 1. Piekfijn | Mariniersweg 255
  Deze kringloop is het meest centraal gelegen in Rotterdam en daarom ook het drukst en populairst. De prijzen zijn goed en de doorloop van spullen gaat hier met een rap tempo. Het is zeker de moeite waard om hier af en toe binnen te stappen in de hoop dat je iets moois op de kop tikt.
 2. Kringloopwinkel Rotterdam | Gordelweg 243
  Deze winkel bevindt zich aan de rand van het centrum in Blijdorp en heeft een grote keuze aan antiek en curiosa spullen De prijzen hier liggen net wat hoger. Wel weet je hier zeker dat je met een mooie vondst de winkel verlaat.
 3. Nieuwe Hoop | Oudedijk 94
  Deze kringloop in Kralingen staat bomvol mooie stukken en mag zeker niet overgeslagen worden in je rondje vintage hunten.
 4. Opnieuw&CO | Koperstraat 31
  Kringloop Opnieuw&CO bevindt zich op het industrieterrein in de Alexanderpolder. Er is een eigen parkeerterrein, wat het aantrekkelijk maakt om grote meubels te kopen. Moe van al dat vintage hunten? Je schuift hier ook aan voor een bakkie pleur en een taartje.
Geschreven door:

Dagmar

Deel dit artikel op:

Ook interessant: