Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

4x de lekkerste koffie in de buurt van jouw huurhuis in Rotterdam

29 oktober 2019

Het biedt ons de perfecte start van iedere dag, het redt ons uit ons middagdipje én brengt ons samen met de mensen om wie we geven… We hebben het natuurlijk over koffie! Dit goedje is inmiddels niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van menig Nederlander. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer koffietentjes openen in de buurt van jouw huurhuis in Rotterdam. Wil jij de lekkerste koffie nuttigen? Geen probleem! Wij helpen je met deze 4 tips bij de zoektocht naar de lekkerste koffie.

1. Lebkov & Sons – Stationsplein 50

Lebkov zit op de perfecte locatie wanneer je met de trein moet reizen, namelijk pal aan het Centraal Station. Zo hoef je tenminste niet in de kou te wachten wanneer je de trein hebt gemist! Bij Lebkov kan je niet alleen terecht voor een goed bakkie pleur, maar ook voor ontbijt en lunch. Uiteraard hebben ze voor de lekkere trek ook heerlijke sweets voor bij je kopje koffie! Een goede locatie voor treinreizigers, maar natuurlijk ook voor iedereen die van een goede kop koffie houdt. Of voor iedereen die even buiten de deur een kopje koffie wilt drinken in plaats van in zijn of haar huurhuis.

2. Heilige Boontjes – Eendrachtsplein 3

Heilige Boontjes staat in Rotterdam echt bekend om hun goede koffie. Waar ze eerst begonnen met alleen het produceren en verkopen van koffie, bereiden en serveren ze dit sinds kort ook. De locatie biedt ook fijne flexwerkplekken, mocht je het werken vanuit je huurhuis zat zijn. Maar je kunt er natuurlijk ook gewoon een krantje lezen of bijkletsen met een vriend. Naast dat ze bij Heilige Boontjes druk zijn met de koffie, helpen ze ook jongeren die van het pad zijn geraakt om terug te keren in de maatschappij. Koffie én een maatschappelijke bijdrage: een win-win situatie!

3. Hopper – Schiedamse Vest 146

Hopper mag met zijn award winning coffee natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. En dat de koffie van Hopper is verkozen tot de beste, is voor ons geen verrassing. Het is aan de koffie van Hopper duidelijk te proeven wat hun het meest drijft: smaak. Ze maken alles zelf en weten precies wat er in de producten zit. Een echte must-visit voor de liefhebber van pure, eerlijke koffie. En mocht je even geen zin hebben in koffie: ze schenken ook heerlijke Italiaanse en Oostenrijkse wijn die ze zelf importeren.

4. CROOS – Exercitiestraat 2b

CROOS is dé gezelligste woonkamer van Crooswijk. Door de relaxte inrichting voel je je hier meteen helemaal thuis, net zoals in je eigen huurhuis. CROOS haalt veel van haar producten bij Rotterdamse ondernemers. Zo komt de koffie van Man met Bril koffie (ook een aanrader!), en de thee van Evermore. Rustig werken, even gezellig kletsen en ondertussen de kinderen laten spelen in de kinderhoek: het kan hier allemaal.

Geschreven door:

Dagmar

Deel dit artikel op:

Ook interessant: