Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Wij vinden voor jou de perfecte huurwoning in Rotterdam!

Een persoonlijk huuraanbod, helemaal naar jouw wensen

Laat een van onze gespecialiseerde makelaars een woning zoeken voor jou. Vertel ons wat je wensen zijn en wij gaan voor jou op zoek. Natuurlijk kan je zelf ook ons aanbod doorzoeken, maar zeg nou zelf: vertellen wat je wil en een persoonlijke selectie ontvangen is toch veel makkelijker?

Schrijf je vandaag nog in
Mijn naam is Alyssa, ik ga jou helpen bij het vinden van de geschikte woning.

Wij geloven nog steeds in een persoonlijke aanpak

Kennismaken, daar begint het mee. Direct contact met jou en een sterk adviserende rol van ons is waar we samen jouw woondromen mee waar gaan maken. Het gaat ten slotte wel om je huis.

Maak kennis met ons

“Vooral de flexibiliteit, klantvriendelijkheid en betrokkenheid van In de Stad waren een groot pluspunt. Binnen een week kon ik al een woning bezichtigen. Ook nadat het huurcontract getekend was bleef In de Stad bereikbaar voor vragen. Een makelaar met topservice op maat!”

Alexandros Solos

“Al snel kreeg ik een leuk aanbod geheel afgestemd op mijn wensen. Ik kon dezelfde week nog bezichtigen. In de Stad had alle tijd en liet mij de gehele woning zien. Ik kreeg bedenktijd wat echter niet nodig was want de volgende dag heb ik gelijk het contract getekend!”

Shaula Barbosa

“Gedurende de zoektocht naar een geschikte woning werd er goed geluisterd naar hetgeen dat we vertelden. Iets dat nu dan ook zeker zichtbaar is: al onze verwachtingen zijn overtroffen en we hadden ons geen mooiere woning kunnen wensen!”

Nikki & Michelle

“Ik ben student en het zoeken van een passende woning is erg lastig, desondanks reageerde In de Stad zeer snel en had ik binnen 3 weken een woning! De service beviel mij zo goed, dat ik bij een verhuizing wederom In de Stad heb ingeschakeld.”

Joery Borneman