Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu


Studio with a view

Studio with a view

De ‘Maasstad’ wordt Rotterdam ook wel genoemd. Deze naam heeft ze natuurlijk te danken aan de prachtige brede rivier die er doorheen stroomt: de Maas. De Maas vormt samen met de imposante skyline eromheen de kern van Rotterdam. Bovendien staan wij dankzij deze rivier als wereldhavenstad op de kaart. Vandaag de dag vormt de Maas nog steeds die dynamische delta waar cruiseschepen, binnenvaartschepen, speedboten, sloepen en watertaxi’s hun intrede doen. Maar de Maas zou niet compleet zijn zonder ‘de Zwaan’ en ‘de Rode Willem’, de twee grote gevaartes die noord en zuid met elkaar verbinden en bovendien de plek waar men Rotterdam op zijn mooist kan bewonderen. De Maas is de rivier waarbij menig ras-Rotterdammert elke keer weer kippenvel krijgt.

Hoe mooi zou het zijn als je dit alles vanuit de bank in huis kan bewonderen? In de Stad maakte het waar. Op de Oostmaaslaan creëerde zij 17 studio’s met spectaculaire uitzichten over onze eigen Rotstad. De Oostmaaslaan vormt de boulevard aan de Maas. In 2015 werden hier verschillende betaalbare nieuwbouw studio’s ontwikkeld. Op deze manier werd het voor de student of de net-werkende plotseling mogelijk om op dit mooie plekje te vertoeven. Wie wil dat nou niet?!

Een studio huren? Neem dan contact op met In de Stad Aanhuurmakelaars via 010 – 20 66 000 of mail naar info@www.indestad.nl en wie weet ben jij de volgende bewoner!