Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu


Lilian Ngoyi – woningen

Lilian Ngoyi – woningen

Middenin Prinsenland bevinden zich deze ruime woningen. In de Stad Projectontwikkeling bouwde hier 8 luxe twee-onder-een-kap-woningen. De woningen bevinden zich op verschillende ‘eilandjes’, waardoor deze enkel bereikt kunnen worden via een eigen brug. Hierdoor wordt er een rustige omgeving gecreëerd waar kinderen zonder problemen op straat kunnen spelen. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een eigen parkeerplek en een ruime tuin.

Wonen in Prinsenland erg populair, vooral onder de gezinnen. Het is een rustige wijk, niet ver van Rotterdam Centrum en dichtbij het metro station. Daarnaast kent Prinsenland een eigen winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Toch een dagje shoppen? Geen probleem! Binnen 10 minuten bevindt je je in het grote Alexandrium. Daar vindt men een enorme woonboulevard, maar ook aan de populaire kledingwinkels zal het je niet ontbreken.

Kan je geen koopwoning vinden? Ga dan voor één van de projecten van In de Stad! Maar wees er snel bij en houd onze pagina in de gaten!