Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Stoom jouw huurhuis in Rotterdam klaar voor New Years Eve

20 december 2018

Het is bijna zover: over iets meer dan een week breekt de laatste dag van het jaar aan en jouw vriendengroep viert het dit jaar bij jou thuis. Oliebollen, appelflappen en nog meer lekkere dingen staan al op de boodschappenlijst en de flessen champagne staan koud, want dat je uitkijkt naar een gezellige avond is zeker. Maar hoe zorg je ervoor dat je al deze mensen kwijt kunt in jouw huurhuis in Rotterdam? Lees snel verder voor onze tips!

Functioneel meubilair

’s Avonds gaan de tafels, banken en stoelen aan de kant en wordt er een goed feestje gebouwd. Hoe zorg je dat je ruimte creëert, maar men toch nog even zittend kan bijkomen na een heftige danspartij? Schuif je salontafel aan de kant en leg er een paar kussens op. Zo heb je in een fluitje van een cent extra zitplaatsen zonder klapstoelen te lenen bij de buurman. Heb je een hoop bier ingeslagen? Deze kratjes lenen zich uitstekend voor een extra zitplaats. Door de tafel aan de kant te schuiven heb je ook direct meer ruimte op de vloer en dus meer plek voor dancemoves en een gezamenlijke toast om 00.00 uur! Heb je nog een extra tafel? Hop, daar is je dj-booth!

Let’s have a drink

Genoeg mensen die een fles wijn, sterke drank of een kratje bier meenemen naar een feestje. Maar waar laat je het allemaal? Nou, op je eigen bar natuurlijk. Zet alles wat op je aanrecht staat in kastjes of op een andere plek in huis – daar waar geen feest gevierd wordt. Zo creëer je een zee van ruimte en heb je je eigen bar waarop je het hele assortiment drank kan uitstallen. In een oogopslag zie je precies wat je in huis hebt. Cheers!

Extra slaapplekken creëren in je huurhuis in Rotterdam

Je weet zeker dat je feestje geslaagd is als er nog wat gasten onverwacht in jouw huurhuis in Rotterdam blijven slapen. De bank is  altijd een uitkomst om op te liggen. Wie meer slaapplekken nodig heeft, creëert deze makkelijk zelf.  Heb je nog wat oude yogamatten of tuinstoelkussens liggen? Leg deze op elkaar en creëer in een handomdraai een prima bedje. Heb je geen opvouwbaar luchtbed in huis, maar wel een opblaasbare versie voor in het water? Voor één nachtje én na een paar biertjes liggen ook die als gegoten. Bij gebrek aan beter kun je ook nog een aantal dekbedden op elkaar leggen: alles beter dan tukken op de kale vloer. Happy new year!

Meer handige tips over wonen in Rotterdam? Bekijk onze blogs hier:

Geschreven door:

Dagmar

Deel dit artikel op:

Ook interessant: