Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Wij zijn In de Stad

In de Stad is de verzamelnaam van In de Stad Verhuurmakelaars en Droomhuis In de Stad. In de Stad richt zich hierdoor op het gehele traject van iedere woningzoekende. Van beginnend huurder tot je eigen Droomhuis.

In de Stad Verhuurmakelaars

Eerlijk is eerlijk, er is een grotere vraag naar woningen dan dat er aanbod is. We begrijpen dat het lastig is om echt te vinden waar je naar op zoek bent. Daarom willen wij met onze ervaring en ons netwerk jou helpen!

Of dit nu een gezellige kamer is, waar je faciliteiten deelt met medebewoners, een eigen appartement met leuk uitzicht op de Maas, of een ruime woning om samen te wonen met vrienden, vriendinnen of familie midden in het centrum, of dichtbij verschillende uitvalswegen, wij hebben voor ieder wat wils!

Nadat je gratis bent ingeschreven kan je via ons aanbod direct een bezichtiging aanvragen! Wij zullen dan contact met je opnemen om de bezichtiging in te plannen.

In de Stad Verhuurmakelaars heeft een jong team met gedreven, vriendelijke en begripvolle medewerkers, die voor jou klaar staan in de zoektocht naar een eigen plekje in Rotterdam en omstreken.

Droomhuis In de Stad

De naam zegt het al, wij ontwikkelen Droomhuizen In de Stad! Ben je uitgehuurd en op zoek naar een woning die volledig naar eigen wensen kan worden ingedeeld? Ons team staat klaar om al jou wensen en mogelijkheden te bespreken.

Neem een kijkje onder het kopje “Droomhuis”… de foto’s spreken eigenlijk al voor zich!

Hier kan je ons vinden

Willem Ruyslaan 9
3061 TT, Rotterdam

010 - 20 66 000