Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

The Cohesion - WEST507

Rotterdam (Delfshaven)
vanaf ca. 100 m2 m²


Dit object is reeds gevonden voor één van onze leden. Dit object is daarom niet meer beschikbaar. Wil je ook in aanmerking komen voor een soortgelijke object? Schrijf je dan vandaag nog in! Wij zoeken een object die bij jou past.

vanaf €1.300 p/m
excl. €90 servicekosten

Wat dit object uniek maakt:

  • Hoogwaardig transformatie project!
  • Gelegen in het bruisende West!
  • Diverse winkels en supermarkten op loopafstand!

Omschrijving

Aan de Westzeedijk 507 net buiten het centrum van Rotterdam bevind zich ”The Cohesion”. Het monumentale pand en voormalige kantoorgebouw is getransformeerd tot een uniek wooncomplex. Het complex kenmerkt zich door de combinatie van luxe en authentieke elementen. Het complex bestaat uit 183 appartementen verdeeld in 3 typen: City Lofts, Work & Live Lofts en Urben Penthouses. De appartementen zijn instap-klaar, de keukens beschikken over diverse inbouw apparatuur en de appartementen zijn voorzien van nette laminaatvloeren.

Voorzieningen
”The Cohesion” is een sterke gemeenschap. Maandelijks worden er activiteiten georganiseerd voor alle bewoners om elkaar beter te leren kennen. Het complex beschikt over een fitnesscentrum waar alle bewoners gratis gebruik van kunnen maken. Verder beschikt het complex ook over diverse gemeenschappelijke ruimtes, een riant dakterras en een grote parkeergarage waar je tegen een meerprijs een plek kunt huren.

Ligging
Het complex is gelegen in Rotterdam West. Met de fiets is het centrum van Rotterdam binnen 10 minuten te bereiken. Op loopafstand van het complex bevinden zich verschillende winkels, supermarkten en horecagelegenheden. Verder ligt het prachtige Euromast park op 800 meter van het appartement. In de straat van het complex is de tramhalte Oostkousdijk gelegen en op 10 minuten lopen is metrostation Coolhaven gelegen.

Kijk hieronder voor de beschikbare appartementen! 

Appartementen