Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Rivierweg

Capelle aan den IJssel 88 m² - 4 kamers (3 slaapkamer(s))


Dit object is reeds gevonden voor één van onze leden. Dit object is daarom niet meer beschikbaar. Wil je ook in aanmerking komen voor een soortgelijke object? Schrijf je dan vandaag nog in! Wij zoeken een object die bij jou past.

€1.200 p/m
excl. servicekosten

Omschrijving

LET OP! de foto’s die wij hier gebruikt hebben zijn voorbeeld foto’s. De werkelijkheid kan afwijken van de foto’s.

Dit ruime vier kamer appartement (maisonnette) is per direct beschikbaar! Het appartement heeft twee verdiepingen en is gelegen op de eerste en tweede verdieping van een appartementencomplex aan de Rivierweg in het gezellige centrum van Capelle aan den IJssel. Op de begane grond van het appartement bevinden zich een ruime woonkamer, welke toegang geeft tot een balkon, een keuken en een toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Het appartement is deels voorzien van dubbelglas en wordt verwarmd door centrale verwarming.

Opbouw huurprijs:
Kale huur: € 1.200,00
Servicekosten: € 70,00

Inkomenseis
De inkomenseis voor dit appartement is € 4.500,00 bruto op één salaris aantoonbaar via bijv. recente loonstroken of jaarcijfers.
Indien je niet voldoet aan de inkomenseis voor één salaris kan er voor dit appartement ook gekeken worden naar een verzamelinkomen. De inkomenseis voor beide huurders is dan minimaal € 3.000,00 bruto aantoonbaar via bijv. recente loonstroken of jaarcijfers.

Bij totstandkoming van een huurcontract ben je de volgende kosten verschuldigd:
– Waarborgsom gelijk aan één maand huur
– De eerste huur betaling

Ligging
Het appartement is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Onder het appartement bevindt zich het wel bekende winkelcentrum “de Koperwiek”. De complexen aan de Rivierweg, Reigerlaan en Steeloperstraat beschikken op één na over een liftinstallatie en zijn opgebouwd uit verschillende typen maisonnettes. Diverse scholen bevinden zich in de directe nabijheid.

Het complex is goed bereikbaar; het ligt gesitueerd tussen rijkswegen A16 en A20 en wordt verbonden via hoofdwegen N210 en N219. Er is een brede aansluiting met het openbaar vervoer, zowel bus als metro liggen op loopafstand.

Bijzonderheden
– Huisdieren zijn niet toegestaan.
– Energielabel: B
– De woning is niet geschikt voor woningdelers

Alle genoemde en gedeelde informatie is met zorg verzameld en samengesteld echter kan dit afwijken van de werkelijkheid. Alle afmetingen zijn indicatief en kunnen mogelijk afwijken van de werkelijkheid. De informatie zoals benoemd in de advertentie is enkel informatief van aard, de informatie zoals deze wordt overeengekomen in een huurovereenkomst is leidend.

 • Huurprijs per maand : €1.200 
 • Kale huurprijs: €1.200 
 • Huurwoning beschikbaar per : Per direct beschikbaar 

Locatie

 • Straat : Rivierweg 
 • Postcode: 2903 AN 
 • Plaats: Capelle aan den IJssel 
 • Huisnummer: 166 

Bouw

 • Oppervlakte (m2): 88 m² 

Indeling

 • Aantal kamers:
 • Aantal slaapkamers:
 • Toilet :

Anders

 • Status bezichtiging vol: Bezichtiging vol