Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Meidoornhoek

Rotterdam (Schiebroek)
40 - 75 m² - 2-3 kamers


Dit object is reeds gevonden voor één van onze leden. Dit object is daarom niet meer beschikbaar. Wil je ook in aanmerking komen voor een soortgelijke object? Schrijf je dan vandaag nog in! Wij zoeken een object die bij jou past.

vanaf €515 p/m
excl. servicekosten

Wat dit object uniek maakt:

  • Gelegen in het gezellige Schiebroek!
  • Wonen in een rustige, groene wijk!
  • Openbaar vervoer voor de deur!

Omschrijving

In de wijk Schiebroek in het Rotterdamse stadsdeel Hillegersberg-Schiebroek bevindt zich het appartementencomplex aan de Meidoornhoek nabij de Meidoornsingel. Het appartementencomplex bestaat uit 116 (twee- en driekamer) appartementen en telt 11 etages. Het complex beschikt over een afgesloten portiek met bellentableau, trappenhuis, lift en afgesloten toegang tot de kelderboxen. Tevens beschikt het complex over een eigen parkeerterrein. De appartementen worden verwarmd doormiddel van een blokverwarming.

De huurprijzen aan de Meidoornhoek verschillen per appartement en zijn afhankelijk van het opleverniveau, de oppervlakte en de verdieping.

Ligging

Het appartementencomplex is gelegen in het levendige hart van Schiebroek gelegen tussen de wijken Hillegersberg en Overschie. Winkelvoorzieningen zijn binnen handbereik zoals de grote winkelstraat Peppelweg waar elke week een gezellige markt plaatsvindt. Verder bevinden zich diverse scholen en horecagelegenheden zich op loop- en fietsafstand van het appartementencomplex.

Openbaar vervoer en uitvalswegen

Het appartementencomplex is goed te bereiken met zowel de auto als openbaar vervoer. Rotterdam Centraal bevindt zich op 20 minuten fietsen. Op loop- en fietsafstand bevinden zich trampluslijn 25, lijn E richting Den Haag CS en richting Rotterdam-Slinge.

Appartementen

  • 32m2, 1 slaapkamer(s), 10e verdieping

    Beschikbaar
    €515