Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Lodewijk Pincoffsweg

Diverse appartementen beschikbaar

Rotterdam (Kop van Zuid)
80 - 120 m² - 3 - 4 kamers (2 - 3 slaapkamer(s))


Dit object is reeds gevonden voor één van onze leden. Dit object is daarom niet meer beschikbaar. Wil je ook in aanmerking komen voor een soortgelijke object? Schrijf je dan vandaag nog in! Wij zoeken een object die bij jou past.

vanaf €895 p/m
excl. servicekosten

Wat dit object uniek maakt:

 • Gelegen op de Kop van Zuid!
 • Diverse winkels en supermarkten op loopafstand!
 • Openbaar vervoer op loopafstand!

Omschrijving

Aan de Lodewijk Pincoffsweg op de Kop van Zuid bevindt zich dit prachtige appartementen complex. Het complex aan de Lodewijk Pincoffsweg beschikt over verschillende type appartementen welke allemaal voorzien zijn van een ruim balkon en een berging. Het complex beschikt over twee ruime portieken waar de liften en toegang tot de bergingen te vinden zijn. Tevens beschikt het complex over een aantal parkeerplaatsen die bij beschikbaarheid tegen een meerprijs gehuurd kunnen worden.

De huurprijzen aan de Lodewijk Pincoffsweg verschillen per appartement en zijn afhankelijk van het opleverniveau, de oppervlakte en de verdieping.

Ligging
De Kop van Zuid is een levendige en vooral centraal gelegen wijk met alle voorzieningen binnen handbereik. Diverse winkels, grote supermarkten en horeca gelegenheden bevinden zich op loop- en fietsafstand van de Lodewijk Pincoffsweg. De Entrepothaven heeft met haar jachthaven en verschillende horecagelegenheden genoeg te bieden. Verder bevinden zich op loopafstand Hotel New York, het Nieuwe Luxor Theater, LantarenVenster en de opkomende wijk Katendrecht. Naast al het moois dat de Kop van Zuid te bieden heeft is het stadscentrum van Rotterdam via de Erasmusbrug of de Willemsbrug binnen enkele minuten te bereiken.

Openbaar vervoer en uitvalswegen
De centrale ligging van de Kop van Zuid maakt dat het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen binnen handbereik zijn. Op loop- en fietsafstand bevinden zich metro- en tramhalte Wilhelminaplein én treinstation Rotterdam Zuid.

De uitvalswegen A16 en A15 bevinden zich op enkele minuten met de auto vanaf het complex.

Appartementen

 • Lodewijk Pincoffsweg 249

  ca. 85m2, 2 slaapkamer(s), 1e verdieping

  Beschikbaar
  €1155
 • Lodewijk Pincoffsweg 253

  ca. 90m2, 2 slaapkamer(s), 1e verdieping

  Verhuurd
  €1015
 • Lodewijk Pincoffsweg 285

  ca. 105m2, 3 slaapkamer(s), 4e verdieping

  Verhuurd
  €1095
 • Lodewijk Pincoffsweg 167

  ca. 80m2, 2 slaapkamer(s), 1e verdieping

  Verhuurd
  €1030
 • Lodewijk Pincoffsweg 259

  ca. 105m2, 3 slaapkamer(s), 3e verdieping

  Verhuurd
  €1175