Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Jufferstraat

Rotterdam (Centrum)
65 m² - 1 kamers (1 slaapkamer(s))


Dit object is reeds gevonden voor één van onze leden. Dit object is daarom niet meer beschikbaar. Wil je ook in aanmerking komen voor een soortgelijke object? Schrijf je dan vandaag nog in! Wij zoeken een object die bij jou past.

€1.345 p/m
excl. €40 servicekosten

Wat dit object uniek maakt:

  • Midden in Rotterdam centrum!
  • Verschillende winkels op loopafstand!
  • Prachtig uitzicht!

Omschrijving

In dit complex zijn meerdere appartementen beschikbaar! Kijk verder in de advertentie naar de beschikbare appartementen!

Let op: de foto’s in deze advertentie zijn voorbeeld foto’s van vergelijkbare appartementen.

Aan de wijnhaven in het prachtige centrum van Rotterdam ligt de Scheepmakerstoren. De Scheepmakerstoren is een luxe woontoren van 27 verdiepingen. De appartementen bieden een prachtig uitzicht over de stad en de Maas. In de Scheepmakerstoren bevinden zich appartementen met één of twéé slaapkamers. De afmetingen verschillen per appartement.

Alle appartementen zijn met zorg afgewerkt. De appartementen beschikken allemaal over een ruim balkon gelegen op het westen. De keukens beschikken over diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi- magnetron, koel- vriescombinatie, keramische kookplaat en afzuigkap. De moderne badkamers zijn voorzien van een ruime douche, wastafel met spiegel, design radiator en bad. De appartementen met uitzicht op de Maas beschikken over een bad met prachtig uitzicht op de Maas en ruime inloopdouche.

Het appartementencomplex beschikt over een beveiligde privé parkeergarage. Het huren van een parkeerplek is verplicht wanneer je een appartement huurt in dit complex. De huurprijs van een parkeerplaats is €100,00 per maand. De parkeergarage beschikt over een autolift waardoor je niet een parkeergarage door hoeft te rijden om je auto te parkeren. Elke parkeerplaats beschikt over een automatische afstandsbediening waarmee je jouw auto snel en gemakkelijk in en uit de garage rijdt.

Beschikbare appartementen:

Adres: Jufferstraat 324
Verdieping: 2e verdieping
Slaapkamers: 2 slaapkamers
Oppervlakte: ca. 95 m2
Huurprijs: €1.895,00 excl. €80,00 servicekosten

Adres: Jufferstraat 338
Verdieping: 7e verdieping
Slaapkamers: 1 slaapkamers
Oppervlakte: ca. 65 m2
Huurprijs: €1.395,00 excl. €40,00 servicekosten

Adres: Jufferstraat 388
Verdieping: 19e verdieping
Slaapkamers: 1 slaapkamers
Oppervlakte: ca. 65 m2
Huurprijs: €1.695,00 excl. €40,00 servicekosten

Bijzonderheden:
– Huisdieren zijn niet toegestaan
– Deze appartementen zijn niet beschikbaar voor studenten

Appartementen