Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Dumasstraat

Eén appartement beschikbaar

Rotterdam (Lombardijen )
vanaf 70 m2 m² - 4 kamers (3 slaapkamer(s))


Dit object is reeds gevonden voor één van onze leden. Dit object is daarom niet meer beschikbaar. Wil je ook in aanmerking komen voor een soortgelijke object? Schrijf je dan vandaag nog in! Wij zoeken een object die bij jou past.

vanaf €795 p/m
excl. €55 servicekosten

Wat dit object uniek maakt:

 • Wonen in een net onderhouden appartementencomplex!
 • Wonen in een rustige, groene wijk!
 • Nabij verschillende uitvalswegen & winkelgelegenheden!

Omschrijving

Op dit moment is er één 4-kamer appartement beschikbaar. Vul de huurcalculator in om op de hoogte te blijven van het aanbod in de Dumasstraat: HUURCALCULATOR

In de rustige en groene wijk Lombardijen bevindt zich de Lommeroord Flat aan de Dumasstraat. Het appartementencomplex aan de Dumasstraat beschikt over verschillende soorten appartementen en studio’s. De appartementen en studio’s zijn allemaal voorzien dubbelglas en worden verwarmd door centrale verwarming. Daarnaast beschikken vrijwel alle woningen over een balkon en recentelijk gerenoveerde keuken en badkamer.

Het complex beschikt over twee liften en een groot parkeerterrein waar de bewoners gratis kunnen parkeren. Verder zijn er voor alle woningen kelderboxen beschikbaar. Rondom het complex bevindt zich een ruime tuin, met vijver, welke enkel gebruikt kan worden door bewoners van de Lommeroord.

De huurprijzen van de Lommeroord verschillen per woning en zijn afhankelijk van het opleverniveau , de oppervlakte en de verdieping.


Ligging
Het complex is gelegen in de rustige wijk Lombardijen. In de wijk zijn verschillende winkels, supermarkten en cafés te vinden. Het complex is makkelijk bereikbaar via verschillende uitvalswegen en met het openbaar vervoer. Voor het complex is de bushalte Dumasstraat gelegen en op 4 minuten lopen is tramstation Molenvliet gelegen. Via treinstation Lombardijen, op 5 minuten fietsen, ben je met 9 minuten midden in het centrum van Rotterdam.

VUL DE HUURCALCULATOR IN OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN HET AANBOD VAN DE DUMASSTRAAT: HUURCALCULATOR

Appartementen

 • Dumasstraat 171

  70m2, 3 slaapkamer(s), 9e verdieping

  Beschikbaar
  €825
 • Dumasstraat 47

  70m2, 3 slaapkamer(s), 3e verdieping

  Verhuurd
  €795