Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat jij weet hoe wij werken, zodat je niet voor iets betaald waar je later spijt van krijgt. We leggen je daarom stap voor stap onze werkwijze uit. Door transparant te zijn weet je precies wat je krijgt, als je je inschrijft bij ons.

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je na het lezen van onderstaande stappen nog vragen hebt. Dit is geen probleem! Je kan ons gerust bellen of een appje sturen.

Bel: 010 - 20 66 000

1. Inschrijven

Inschrijven is zo gebeurd! We hebben slechts wat simpele gegevens van je nodig om te kunnen beginnen.

Om je in te schrijven betaal je €24,95.

ideal-logo

Wat krijg je als je je inschrijft bij ons:

  • De mogelijkheid om ons voor jou te laten zoeken: vertel ons wat jij wilt en wij maken voor jou een persoonlijke selectie
  • Ondersteuning bij jouw zoektocht
  • Toegang tot ons directe aanbod
  • Toegang tot een handig systeem om alles te doorzoeken
  • Vrijblijvend afspraken maken en contact met jouw persoonlijke aanhuurmakelaar

2. Aanvullende gegevens

Als je je ingeschreven hebt krijg je direct toegang tot onze beveiligde omgeving met je eigen persoonlijk login. We doen te allen tijde onze uiterste best om jouw gegevens en privacy te waarborgen. Als je eenmaal ingelogd bent hebben we nog wat aanvullende gegevens van je nodig. Dit kan betrekking hebben op je inkomen, status en alle andere gegevens die nodig kunnen zijn bij het huren.

Je kan bij ons huren als je student, werkend, zelfstandig ondernemer of gepensioneerd bent. De documenten die we nodig hebben verschillen per geval.

 

3. Toegang tot ons complete aanbod

Ga zelf op zoek

Ons directe aanbod staat nu tot jouw beschikking.

Via onze handige zoektool kan je het aanbod gaan filteren en doorspitten naar een woning die bij je past.

Als je zelf gaat zoeken naar een woning dan zijn daar geen extra kosten aan verbonden.

Ik ga zelf op zoek
Ik wil jullie laten zoeken

Laat ons voor je zoeken

We begrijpen dat het veel tijd kost om zelf opzoek te gaan naar een woning. Daarom bieden wij een unieke service voor onze leden. Vertel ons wat jouw woningwensen zijn, en wij gaan vrijblijvend voor jou op zoek.

Hierdoor bespaar jij tijd en ben je ervan verzekerd dat een gespecialiseerde aanhuurmakelaar een selectie van woningen voor je maakt.

 

No Cure No Pay

Zolang wij niet jouw gewenste woning hebben gevonden, betaal jij niks! Je betaald pas zodra wij jou aan een woning hebben geholpen.

De selectie ontvang je zo snel mogelijk helemaal vrijblijvend via de mail. Vervolgens kan je alles rustig doornemen of bespreken met jouw persoonlijke aanhuurmakelaar.

Persoonlijke behandeling

Mocht je ons laten zoeken dan staat er altijd een team klaar om jou te helpen. Je kan altijd contact opnemen met jouw persoonlijke aanhuurmakelaar om vragen te stellen of te reageren op de selectie.We gaan heel ver voor je

We doen er alles aan om een geschikte woning te vinden. Door onze jarenlange ervaring weten we waar we moeten zoeken en nemen de last voor jou weg!We gaan door totdat we een woning voor je vinden!

Ik ontvang graag een persoonlijke woning selectie

4. Alle zaken regelen

Als je eenmaal zelf een woning hebt gevonden of als wij een woning hebben gevonden, hopen we natuurlijk zo snel mogelijk te gaan bezichtigen!

Als er eenmaal bezichtigd is kan het snel gaan. Bij interesse worden jouw papieren doorgestuurd naar de eigenaar en dan hoor jij zo snel mogelijk of je de woning mag huren of niet!

Ik ben klaar om me in te schrijven
Ik heb nog steeds vragen

Onze tevreden huurders aan het woord“Vooral de flexibiliteit, klantvriendelijkheid en betrokkenheid van In de Stad waren een groot pluspunt. Binnen een week kon ik al een woning bezichtigen. Ook nadat het huurcontract getekend was bleef In de Stad bereikbaar voor vragen. Een makelaar met topservice op maat!”

Alexandros Solos

“Al snel kreeg ik een leuk aanbod geheel afgestemd op mijn wensen. Ik kon dezelfde week nog bezichtigen. In de Stad had alle tijd en liet mij de gehele woning zien. Ik kreeg bedenktijd wat echter niet nodig was want de volgende dag heb ik gelijk het contract getekend!”

Shaula Barbosa

“Gedurende de zoektocht naar een geschikte woning werd er goed geluisterd naar hetgeen dat we vertelden. Iets dat nu dan ook zeker zichtbaar is: al onze verwachtingen zijn overtroffen en we hadden ons geen mooiere woning kunnen wensen!”

Nikki & Michelle

“Ik ben student en het zoeken van een passende woning is erg lastig, desondanks reageerde In de Stad zeer snel en had ik binnen 3 weken een woning! De service beviel mij zo goed, dat ik bij een verhuizing wederom In de Stad heb ingeschakeld.”

Joery Borneman