Huren
Beheren
Over ons
Ontwikkelen
Blog
Contact
Login
Sluit menu


De Startup Villa

De Startup Villa

Het is al even geleden, maar dit pand is en blijft een prachtig exemplaar. Een voormalige muziekschool aan de Oostzeedijk in Kralingen werd door In de Stad omgetoverd tot broedplaats voor nieuw talent. De Startup Villa opende zijn deuren in 2014. In het authentieke pand is plaats voor verschillende jonge ondernemers. Samen delen ze dit unieke pand en kunnen daarnaast hun kennis uitwisselen. Het idee is dat als de jonge ondernemers succesvol worden, zij vanzelf het pand uitgroeien. Op die manier wordt er telkens ruimte gemaakt voor nieuwe ondernemers die de markt willen veroveren en een verschil willen maken.

De Startup Villa is een karakteristiek oud pand vol met authentieke elementen. Het heeft een mooie entree waarmee gemakkelijk indruk wordt gemaakt op nieuwe klanten. Daarnaast is het pand voorzien van glas in lood en tal van prachtige plafond ornamenten. Het heeft 19 verschillende kantoorruimtes, een eigen parkeerterrein en twee riante balkons. Het ontbreekt je dus aan niets!

Ben jij een startende ondernemer en ook op zoek naar een bijzondere bedrijfsruimte? Neem dan contact op met In de Stad Aanhuurmakelaars via 010 – 20 66 000 of mail naar info@indestad.nl.